Inni klienci kupili również
Drewniany album na wieczór panieński
Drewniany album na wieczór panieński
99,00 zł
szt.
Wóz strażacki - lampka 80cm
Wóz strażacki - lampka 80cm
360,00 zł
szt.
Topper z różowego lustra
Topper z różowego lustra
45,00 zł
szt.
Koła z imionami na wesele
Koła z imionami na wesele
69,00 zł
szt.
Toppery do tortów na różne okazje
Toppery do tortów na różne okazje
25,00 zł
szt.
Pudełko komunijne na pieniądze
Pudełko komunijne na pieniądze
39,00 zł
szt.
Polityka prywatności
  1. Informacje ogólne.

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług Serwisu Kreatora Artystycznego Łukasz Bandych.

Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Kreator Artystyczny Łukasz Bandych ul. Wiejska 93 Cząstków Polski 05-152 Czosnów NIP 5311629429 REGON 385438040

Opracowanie wewnętrznych procedur i zaleceń, pozwala nam dbać o bezpieczeństwo powierzonych nam danych oraz ochronić przed dostępem do nich osobom nieupoważnionym. Procedury są kontrolowane i na bieżąco sprawdzane z odpowiednimi aktami prawnymi (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych, Ustawa o ochronie danych osobowych, ustawa o ochronie danych osobowych z dnia 10.05.2018 r. oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18.07.2002 r.)

2.Przetwarzanie danych

Dane osobowe w serwisie Administratora Kreator Artystyczny Łukasz Bandych mogą być przetwarzane w celu/celach:

- realizowania usług na rzecz użytkownika drogą elektroniczną na podstawie zgody użytkownika zawartej w umowie sprzedaży (podstawa art. 6 ust. 1 lit. a RODO oraz podstawa z art. 6 ust. 1 lit. b RODO)

- ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO), oferowanie przez administratora produktów i usług bezpośrednio (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO), oferowania użytkownikowi bezpośrednio produktów i firm współpracujących z administratorem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO), przesyłanie informacji handlowych o Produktach i Usługach Administratora Danych Osobowych na podstawie zgody użytkownika(podstawa art. 6 ust. 1 lit. a RODO)

- udostępniania danych zanonimizowanych (tj. takie, które nie identyfikują konkretnych Użytkowników) zewnętrznym usługodawcom w celu lepszego rozpoznania atrakcyjności reklam i usług dla Użytkowników, a w tym zakresie ze względu na siedzibę dostawców oprogramowania dane mogą być przekazywane – z zachowaniem zasad ich ochrony – do państw trzecich (np. USA w przypadku Google lub Facebook)

- kontaktu z Użytkownikiem (podstawowe dane identyfikacyjne, dane adresowe)

- celach marketingowych, w tym w celu kierowania informacji handlowej drogą elektroniczną na wskazany przez Użytkownika adres e-mail tylko po uzyskaniu odrębnej zgody Użytkownika (art. 6 ust. 1 lit. a Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych).

- przeprowadzania badań i analiz w celu poprawy działania dostępnych usług (np. narzędzia śledzące) jako podstawę przetwarzania danych wskazuje się art.6 ust. 1 lit. f Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych.

Brak zgody i nie podanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością kontaktu z użytkownikiem, świadczenia usług na rzecz użytkownika, nie udzieleniem odpowiedzi na zadane pytania oraz brakiem możliwości wysłania treści marketingowych.

Dane osobowe Użytkowników będą przetwarzane i przechowywane od momentu ich uzyskania przez Administratora Danych Osobowych do czasu zakończenia świadczenia usług na rzecz Użytkownika.

  1. Uprawnienia użytkownika

- prawo dostępu do swoich danych (art. 15 RODO)

- prawo do uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania (art. 16 RODO), ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO) lub żądania ich usunięcia (art. 17 RODO) poprzez wysłanie żądania na adres mailowy sklep@kreatorartystyczny.pl

- prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych)

  1. Polityka cookies

- Poprzez pliki “cookies” należy rozumieć dane informatyczne przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników, przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. W szczególności są to pliki tekstowe, zawierające nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer

- Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.

- Pliki „Cookies”   zawierają   w   szczególności   nazwę   domeny   serwisu   internetowego,   z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer służący do identyfikacji  przeglądarki,  z której następuje połączenie ze stroną internetową.

- Pliki cookies przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Operator wykorzystuje te pliki do:

  1. a) możliwości logowania i utrzymywania sesji użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu
  2. b) dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę
  3. c) do tworzenia anonimowych statystyk z wyłączeniem możliwości identyfikacji użytkownika.

-Pliki cookies wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności

-Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdej chwili zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).  W każdej chwili Klient może także usunąć swoje dane z bazy Google Analytics.

Wszelkie opinię, uwagi i pytania dotyczące zachowania poufności informacji oraz polityki prywatności do Administratora Danych Osobowych prosimy kierować pod adres mailowy: sklep@kreatorartystyczny.pl.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl